♥ Translate in your own language

donderdag 16 juli 2009

Rijksmuseum

Maureen was een klein weekje bij ons logeren, we hebben een paar leuke dingen gedaan. We zijn een paar keer naar de tuin geweest op de fiets, en naar de stad geweest, gewinkeld en we zouden naar een museum gaan, Maureen wilde wel naar het Rijksmuseum, ik had gelezen van de verbouwing en dat de Rembrandt collectie in de Beurs van Berlage was, maar nee het waren allemaal reproducties, dus zijn we maar gaan winkelen Nieuwendijk, Dam, Kalverstraat. We hoorde dat er Donderdag 15 Juli een Ontbijt ochtend in de tuin van het Rijksmuseum was, we stonden dus rond 7.00 uur al bij het Rijksmuseum heerlijke broodje met haring, en ander beleg, croissantje, koffie en andere drankjes, en de grote Rembrandt-taart met de foto van de jonge Rembrandt die om 8.15 uur werd aangesneden en iedereen die het wilde een stukje kreeg, zie bericht:

Rembrandt-ontbijt trekt 1500 mensen

Ongeveer 1500 vroege vogels bezochten 15 juli het gratis Rembrandt verjaarsontbijt in de tuin van het Rijksmuseum. Er was haring met wittebrood, het museum was gratis toegankelijk en er werd een enorme verjaardagstaart aangesneden. Elk jaar weer een groot succes! Zie ook de foto's.



Vandaag is Maureen weer naar huis gegaan, Linda kwam vanmorgen, we gingen naar AMC met Lorena voor het second opinie bij het Emma Kinderziekenhuis. Een hele aardige Kinderarts heeft haar geobserveerd en veel vragen gesteld en veel opgeschreven, later kwam er een Geneticus en ook een Neuroloog bij, uiteindelijk was het resultaat toch het zelfde wat het Spaarne heeft gezegd, ze kunnen (nog) niets vinden, wel heel vervelend, ook doen ze geen MRI scan, de Neuroloog vertelde ook dat er ook niets uit zou komen, ook zij heeft Lorena bekeken. Lorena is langzaam met alles, het kruipen heeft ze al aardig onder de knie we hopen dat de rest ook wel komt al gaat het langzaam. Kijk Lorena is op Baloe op haar plaats met alle hulp die er is, en dat is ook belangrijk. 6 augustus moet zij nog getest worden op de afdeling Metabole ziekten 19 augustus heeft Linda dan een telefonische afspraak met de Kinderarts.
Morgen komt Lorena logeren voor 2 nachtjes, Francisco en Linda gaan naar een feestje.

Groeten Truus.

Geen opmerkingen: